A new week

Japp och så var det vecka 48, vilket är ganska sjukt eftersom vi går på jullov v 52 ( !!!!!!!!!)
Idag börjde skolan alla fall med läxor och skit  .
Hade i och för sig sovmorgon och jag och Alex låg i sängen och drog oss i EN TIMME, gött... sen vi repade med Wallmans idag också, körde igenom hotstuff , lay all youre love on me och In the ghetto, känns bra vi har spelning någonstans i stan den 4 e december :)
Ikväll har jag lagat middag själv, gjort 30 st abslides, min nya grej ;) och nu ska jag bada och mysa :)
i Morgon är det minerva möte och jag ska fixa JULMUST SOM E SÅ SJUKT GOTT JAG ÄLSKAR JULEN!!!!!!!

Puss Puss/ida

LÖRDAG NATT

chaa chaa blogggen!
Har fortfarande ingen kamera ,, suck. och det är så tråkigt för de senaste veckorna har ja köpt massa nica grejer som ja vill lägga upp bilde rpå här, menmen.,..

Igår ( fredags ) va jag Alex och Johan på bio , 2012, as bra tror jag grät framm å tillbaka typ 4 gånger :)
Sen åkte vi hem och myste och hade lååååång sovmorrgon! Sen va jag ut och övningskörde typ en timma med Pappa och ikväll har jag varit och jobbat på mitt nya jobbxD
antal krossade glas : 1 ! så jag är ganska nöjd med kvällen!
I morgon ska jag upp ganska tidigt och övningsköra ut till Rödön där Elias bor och vi tänkte spela in lite, de ska bli sjukt kul. Har även Minerva middag i morgon men jag vet inte om jag hinner med till den om jag ska spela in hela daaaan.
Nu är jag helt godnatt för klockan är halv två såå, se ya bitches!



2,5 dagar kvar

CHA CHAA BLOGGEEEEN ;)
Nu är det ca 2,5 dagar kvar tills min fina storasyster Hanna åker till Italien i ett år.... helt sjukt att hon åker igen det känns som om hon nyss kommmit hem...
Ikväll har hon middag för sina närmaste kompisar och jag har smakat av all mat :)
Till förrätt åt de pepparkakor glögg och wasabii röra och sen lasagne, som va jätte god och nu till efterätt äter dom en slags glass med fruktsallad till.. hur som så kommer jag sakna henne sjukt mycket, funderar på att kanske åka ner till Nice i sommar och hälsa på henne,får se hur mycket jag jobbar.....

puss



WEARETHESUPERNATIVCONSPIRATY

Jag som säkert många andra älskar pojkvänströjor och Alex har lämnat en wee tröja här som  är en utav mina favoriter :) Idag har det inte hänt någonting speciellt kul förutom att jag köpte min första julklap och att vi var på en as bra föreläsning på skolan. Vi har tema vecka och dagens tema var " funktionshinder" och det var en Kille som var CP skadad som hette Jonas som hade världens bästa föreläsning, sjukt intresannt......snart är det mitt favorit program, mammas pojkar ;)

puss /ida


<3

Det va så kul jag frågade Alex om vi skulle ta "pussbilder" som alla andra par (blööö) å han va på! Vi märkte ganka snart att de inte var nått för oss, antagligen såg vi feta ut, eller att vår näsa va as stor, vi såg blek ut, fuuul ut! helt sjukt va ful vi va när vi pussades, vi fick alla fall till två helt okej. vi sk anog aldrig mer ta pussbilder

puss ;)





tjaaa tjaaa bloggennnn!!!

yo, alltså egentligen det som jag själv tycker är roligast med bloggar är ju bilderna, och min kamera är trasig så förtillfället så lägger jag bara upp gamla bilder och då är de inte alls lika roligt att skriva, men i alla fall så står kamera överst på min önskelista! :)

Idag har jag varit på Minerva möte och de va mys som vanligt, vi bästämde väll egentligen inte så mycket förutom att vi kanske ska ha middag hos mig på fredag, annars kanske det är fest som vanligt i helgen men det tänker jag inte gå på för jag ska JOBBA och det är jag sjukt glad över så det rör mig inte i ryggen att det är föreningsfest då :)
Alex va här i kväll och vi skulle egentligen julbaka men när vi kommer hem så kommer ja på att vi inte har saffran eller någonting så vi slår på en film och som vanligt så slumrar jag in i hans fam.. ooohh hans vaaarma mysiga famn ;) aja....vi ska ha ett stort julbak nästa vecka istället... förresten så har  vi  ju inga läxor denhär veckan så här sitter jag nu, fyfan vilken tråkig kväll det här kommer bli..

Dagens Workout:
INGEN! gosh
men det blir om en kvart!


pusss


DAGENS WORKOUT

5km löpning
ca 60 situps
ca 60 rygglyft
+ ben/rumpa


 

MMMMMM

Sitter och tittar på de senaste resorna jag gjort utomlands, Egypten och Cypern. Till våren vill jag åka till Thailand eller något Afrikanskt land och till sommaren kommer jag åka med ett tjejgäng till Aya Naipa igen, det kommer bli sjukt roligt!


EGYPTEN






CYPERN







/ida



V Ä R L D E N S B Ä S T A H E L G

japp, världens bästa helg vare!

Fredag: kl halv åtta landar Rut på frösön, när jag ser hennes plan börjar jag gråta och jag blir typ chockad att jag gråter, sen ser jag att hon inte kliver ur planen och förstår då att det inte var Ruts plan som landade, hahah!
Tillslut kom hon ner på marken i alla fall!
Vi åkte hem och åt pizza sen snyggade vi till oss och åkte på Banerets Bjudfest i Spikis det var sådär i början för satan va mycket fjortisar de va där.. goosh! ;) Vi kom hem runt halv ett på nattten och då åt vi upp vad som var kvar av pizzan sen somnade vi....

Lördag: Vi vaknar tio, åker till Alex och fikar pepparkakor sen åker vi hem till mig igen och slöar. klockan 3 komm Linnea hem till mig och vi fixade oss tillsammans för vi skulle pååå Filmfesten med Alces , Socitas och Optimal.
På förfesten hade jag sjuuuukt kul med alla tjejerna och Rut och klockan nio kom Hanna och hämtade oss och körde oss til festen, den va sådär... vet inte varför den inte var så jääääätte bra.

Söndag: Rut åkte hem :( Så jag åkte till min Toy Boy, åt maaassa godis, Chips och tittade på 3 filmer, vi åkte till Ica och köpte julmust å de va skiiit mys.

VÄRLDENS BÄÄÄSTA HELG, nästa helg börjar jag jobba på mitt nya jobb xD wiihooo:D





bilder på våra utstyrslar kommer senare!
puss!


Alexander Mangs

mina tårar strömmar ner för kinderna när jag får veta att min älskade finaste pojkvänn i hela världen nog kommer flytta till Norge och jobba innom 2 månader.
vad ska jag göra utan honnom?


MY BABY

Idag har vi haft öppet hus på skolan och jag har haft två st ensamblekonserter och en konsert i fiket där jag sjöng "Summertime" Fick även ett nytt jobb idag! På ett ställe som heter Arctura, det är en restaurang längts uppe i ett stort torn där man ser ut över hela stan, ska bli sjukt kul och en rejäl löneförhöjning från mitt förra jobb ;)
Nu är det mindre än 24 timmar tills min älskade bästa vän Rut kommer hit från Stockholm, senast jag såg henne var när vi åkte på en galen resa till cypern i somras så nu saknar jag hene jätte mycket.
Det första jag ska göra är att krama henne så håååååååårt och sen ta med henne på Banerets bjudfest i spikis, på lördagen ska vi bara ta igen massa tid och mysa och sen ska vi på maskerad med min förening på Filmfesten, det här kommer bli en så lyckad helg, ja läääääääängtar.
Puss


ONLY TIME

Who can say where the road goes,
Where the day flows?
Only time...

And who can say if your love grows,
As your heart chose?
Only time...






Tisdag kväll

" tjenna bloggen"
idag så hade jag två prov på skolan, klarade det ena lite bättre än de andra sen hade vi inte så mycket mer, vo hade kör o de va nice.
När ja kom hem insåg jag att vår TV pajjat, eller alltså kanalerna och nu när jag precis fått slut på alla läxor så är de såklart att TVn ska döööö för mig,
Mamma hade bjudning så vi åt pepparkakor och drack blåbärsglögg men över det så har jag inte gjort ett piss ikväll så vilken jäkla tråkkväll detta har varit.





Hejdå


Fika

Hösten är så konstig, jag är depremerad en dag och super glad den andra dagen, Ena dagen tycker jag att det är mysigt att det är höst och mörkt andra dagen blir jag så ledsen för det... allt känns så dystert. En bra sak är ju att det är ca 2 veckor kvar till första advent! sjukt mysigt, jag ska redan börja skriva ner min önskelista. Högst upp står en ny mobil och kamera, båda är trasiga och det är den tekniken jag använder mig av varje dag typ, hahaha...
Någonting som inte är så dystert är att det är minerva möte i morgon och jag ska möta upp världens finaste Emma för att ta en fika på vårt älskade tehus!!



Måndag

Jaaaaaa, i morgon tänkte jag testa gå på gospellkören =) de kommer nog bli kul, och när jag endå pratar om kör, så har vi lucia konsert med PC kören i Stora kyrkan den 11 december! En konsert är på morgonen kl 7 och en kl 7 på kvällen och jag råder er till att köpa biljett och gå och kolla på den för den kommer bli sjukt mäktig!
Biljetter finns att köpa på ÖP shopppp :)
Idag följde Alex med mig hem och de va länge sen ja skrattade så mycket, vi hade sjukt kul i kväll, min toy-boy e bäst! nu ska jag göra en stooor kopp te och läsa lite till historia provet som är i morgon :)



Dagens Workout

50 min promenad
60 situps
60 rygglyft...

it feels good...

MYSHELG!!!

Jaa men helg blev så mys, i fredags lagade jag och alex middag och tittade på idol, bra att rabih åkte ut, han e söt men han kan bara en grej, sin grej och det är RnB. Såg på lite zoombie filmer som resulterade med att jag drömmer om zoobisar, nakna!!
på lördagen lagade vi middag igen sen gick vi ner till Linnea där mårten & Niclas, Viktoria och Petter var, det var mysigt och vi kikade på sex and the city.... (Y)
I söndags hade vi inval med minerva för en ensam stackars tjej... hon luktade inge gott... hahaha:P
Är seg på att ladda upp bilder för min kamera e trasig, snart ere jul! då vill jag få en kamera, thihi.
pussssssssssssssss





NU ERE FREDAGMYYS!

Hej hoppp! idag införskaffade jag mig två st farsdagspresenter eftersom de tär farsdag på söndag, en till min riktiga pappa å en till min låtsaspappa, yey!  Köpte även lite chips å lite gott å lite mys för min toy-boy Alex har lovatmig en myskväll och att vi ska se på hela idol!!! har inte gjort det en enda gång och vill det nu innan det är slut:P Den här helgen kommer bli lugn för jag har ingen föreningsfest, ingen klassfest och alla läxor är gjorda:D
fast på söndag ska vi ha ett till inval i minerva, en tjej till ska med. hon ska ha overall på sig ( som tur är för det är ju svin kallt å snö nu) tycker alla fall synd om henne och jag kommer nog ta det ganska lugnt.....
hursom så har vi införskaffat oss minerva skjortor nu,slänger upp en bild på den!

Ha en skön helg alla sötnosar, pussssss


i'm a babysitter

Hej blogg!
    idag vaknade jag upp med feber och bestämde mig ganska snabbt för att stanna hemma,sov till halv elva och sen gjorde jag massa läxor idag, sjukt skönt nu är jag klar med allt!!!
Hade lovat mammas kompis att sitta barnvakt ikväll för hon skulle på guldgalan så jag ställde upp, hon är designer och var nyss nere i kina för att kontrollera sin fabrik och när jag kom hit idag fick jag ett par converse och ett skit gulligt armband av henne :) hon gör sjukt fina grejer själv också och här är hemsidan
http://www.annaviktoria.se/

nu sitter jag i deras tv rum dricker varm choklad och myser, har nyss bubblat i deras badkar och tror nog att jag åker till skolan i morrrrnnn, de blir nice.      
michelle ringde ikväll och vi pratade om en grej, hon e så go.... nu är det natt!!


Godnatt :)



Catch me

Hejs blogg, egentligen har de här varit en ganska så nice dag !
Börjad med step test på idrotten för vi har testat i fall vi kan förbättra vår kondition!
jag hade förbättrat min puls med 17 slag /minut, vet inte om ni fattar men de va sjukt bra alla fall, förut hade jag 176 som max puls när jag var ansträngd och nu har jag 155 för jag har ju som sagt hårdtränat nu i en månad ca, vilket har gått bra å jag gillar tanken på att gå ut och springa nu :)
så idag var dagens workout:

4 km löpning
60 situps
60 rygglyft
Ben/rump övningar

Har även skickat in två inlämmningsuppgifter ikväll! Nu ska jag bada,tända ljus och smörja in mig i lotions som luktar mumma sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng , läsa engelska bok och plugga engelska prov (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) tills i morgon,
wish me luck,
puss ida


OM DU VILL HA EN DÅLIG START PÅ EN DÅLIG DAG

Dålig start på en dag, ganska lätt.

följ det här bara

först går du och lägger dig på tok för tidigt kvällen innan...
Ät sen absolut ingen frukost!!
Nu kan du vara så säker på att bussen kör ifrån dig....
Resten av dagen kommer du nu vara helt övertygad om att alla är fula och dumma..
välkommen hem med omöjliga läxor och huvudvärk,

välkommen till Idas dag idag.


glad endå?, alltid :)


THERES NOTHING U CANT DO

IN NEW YORK THERES NOTHING YOU CANT DO




Den 11 December sjunger jag den live med hiphoparen Kuda runt 23.00 i Föreningshuset, be there :)


I made some shopping

Har handlat gaaaaanska mycket kläder senaste veckan både i stochholm och hemma istaaaaan som ja tänkte ta kort på å lägga upp, bara det att jag inte pallar att ta kort nu för ja ska sova, men michelle ja köpte inga skor idag, alla va fula! jag lägger upp bilder i morgon på mina nya stuff ;)
Ikväll har jag haft en Storasyster-lilasyster kväll, vi har ätit massa god mat och välrdensgodaste chokladtårta till efterrätt, sen myste vi framför tv , mums
I morrn är det minerva möte som jag ser fram emot för vi ska ha ett nytt inval
nattinattt**


The dansbandscamp


mina boys åkte ur dansbandskampen !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag som röstade två gånger till och med;)
dom har fortfarande en chans att komma med igen , men hur som helst va dom as bra och bäst av alla.
puss på dom


Höstlov 09



I torsdags åkte jag ner till Stockohlm för att träffa min underbara och efterlängtade Roshanak, gud vad jag saknat henne jag kramade henne så hårt jag kunde och pussade henne överallt. Vi gick och satt oss på ett fik och satt där i flera timmar och tog igen en massa tid vi missat med varandra, efter ett tag frågade Erika Selin från idol , som är rosies kompis om vi ville komma till hotellet och umgås så vi gick dit och hängde med idolerna hela kvällen vilket var sjukt roligt för mig som älskar idol, vi satt typ i musikrummet en timme och spelade, så himla roligt, resten av dagarna mös vi bara och åt massa mat och tog igen tid... mys <3

På fredagen följde jag med Alexander på en jätte stor haloweeen fest ute i farsta som var sjuuuukt rolig, träffade massa skönt folk och gamla kompisar, kl 4 tog vi taxi hem och vi var helt slut och sov till 12 dagen efter, sen spelade vi in lite låtar som sög och sen for vi på en annan haloweenfest hos Molly sanden där jag träffade massa trevligt folk och det var välrdens bästa avslutning på ett underbart lov, kvällen slutade på mc donalds vid slussen.
Tog flyget hem på söndagen och jag var så glad och jag hade en underbar känsla i kroppen och det har jag fortfarande, lätt bästa lovet.






fler bilder från festerna kommer sen.
Puss från världens lyckligaste ida*


RSS 2.0