Kina,gospell och barnvakt

hej bloggen! Idag så var jag i skolan med min grupp 12! vi är bäst och i morgon ska vi ha vårt perfomance på skolan.
Vi har kommit så nära varandra så vi gick och åt kinamat efter skolan idag det var mys :)

   

  




Efter skolan gick jag på stan för att fördiva tiden lite innan jag skulle vara barnvakt. Jag märkte att halloween har börjat närma sig!  Efter ett tag åkte jag och hämtade Timoteo på dagis och sen lekte vi i en lekpark i nästan en timma, jag glömde bort tiden nästan.......men jag tjänade alla all en slant sen:)

   



Efter barnpassningen åkte jag till St Paulskyrkan och hade provsjöng för en kör :) jag kom  med och det var superkul och alla var jätte duktiga. Nu sitter jag hemma och packar det sista för jag åker hem i morgon! Så nu ska jag sova och ladda inför i morgon / pussochkramida

2 dagar kvar!

Hej! Idag gick det bra på skolan och jag och min grupp enades om hur vi skulle göra vårat performence på fredag!
Efter skolan gick jag och Rut på stan, vi fikade på waynes coffie och jag köpte en present åt min bror eftersom det verklgien var huuur länge sen som helst jag träffade honnom! I dag satt jag också bredvid hon som spelar polischefen i alla beck filmer, och i helgen såg jag karl martin berg och en utav killarna i A-teens!!! I natt drömde jag om bessie hela natten, jag drömmde inte specifikt om henne utan att hon verkligen va med i allt jag gjorde, och det är hon ju också, när jag är hemma,hon sitter där och flinar. Jag saknar djuren väldigt mycket där hemma och jag ska verkligen ta mig tid nu när jag är hemma att mysa med dom igen.....Föresten så har pelle gjort lite nytt i lägenheten. Han har sytt ( och bygt) en liten biosalong!
Han har sytt ett stort tyg som han har satt upp mitt i vardagsrummet för att skärma av det, så där tvn är nu är det jätte mysigt att dra för och eftersom vi har en sån stor bild så får man verkligen bio känsla+ att tyget är röttt på insidan!
När jag kom hem hade han även ställt fram en STOR korg med bullar, vilket jag tolkade som, varsegod och ät ida!!

Godnatt / ida

ps. två dagar kvar nu!!


 

TEMA VECKA

HEj, idag började tema veckan! vi blev indelade i grupper och fick ett tema, ( dröm och kontroll)
det ska vi tillammans med gruppen gestalta i ett perfromance på fredag. En rätt roliig skoldag och jag antar att det blir en rolig vecka också. Vi hade en förläsning om att framföra olika saker och hur man lyckas med mål här i livet eller drömmar av någon tjej som tydligen var känd, katti hette hon.. sjukt kul , tog tyvär inga bilder idag men men, ska hem om 4 dagar föresten vilket ska bli så otroligt kul att träffa alla och att göra saker som jag saknat att göra och speciellt träffa min famlij och alla djur igen, som jag saknat dom!!!!!!!! I kväll ska jag koppla upp mamma mia filmen på vår stora bio vägg och bara njuta av att vi inte har några läxor eller några sångtexter som ska fasstna i huvudet.

kram Ida

         BLOND VS BRUNETT  

Fredag 1 vecka kvar!

hej, igår så hade jag en rätt tuff dag, vi hade sångprov, vi hade sammhälsskunskapsprov och vi hade redovisning i svenska! som TUR VAR gick allting jätte bra och jag fick en skön känsla i kroppen när allt äntligen var klart. för n har vi ingenting framför oss förutom tema vecka och lov! Efter skolan lagade jag och rut middag och sen satt vi och tittade på film. Efter ett tag åkte vi  in till julias UNDERBARA musik café för ungdommar på st eriksplan, det var så himla mysigt de tär varje fredag och de tär så kul att träffa folk utanför skolan, där kommer jag lätt spendera tid..efter några timmar åkte jag hem och tittade på idol ( och pappa visst var det rätt som åkte ut?)
sen somnade jag i sängen med datorn bredvid som rullade ps. i love you.
Idag vet jag inte vad jag ska göra det återstår att se..

puss /ida

            
i morse i sängen             julia!

TILL PAPPA

Det här inlägget är speciellt till pappa eftersom han aldrig fick se hur rut såg ut riktigt!
Här kommer några bilder på min underbara Ruta!








                     

Ikväll väntas plugg till Sammhälskunskapsprovet på fredag,sång uppvisningen på fredag, sen ska jag läsa Harry Potter som vanligt
/puss ida


Live at Kulturama

Hej :) Idag har vi haft mitt terminsuppspel på skolan. Jag sjöng I got a woman, det gick rätt så bra.
alla var jätte duktiga och lärarna var jätte nöjda på oss. Efter skolan gick jag på stan för det var bra väder idag, nu är jag hemma och gör inte så mycket..Lägger upp lite bilder sen idag:)

     
     


                                                                            
 


                                                                              
     <-- LÄRARE!
 

thank you our music lovers, puss /ida

familjen

Idag har det varit en riktig söndag, inte sådär speciellt bra väder men inte dåligt heller, hyffsat varmt och jag har ingenting att göra, det är då jag får ett  mms av min mamma på en bild på vår hund Basko, då känner jag hur mycket jag längtar hem och saknar familjen, nu är det bara 2 veckor kvar....


                                           Anton , Mamma och Kenneth i Stockholm i somras.
                                         

Nu sitter jag på mitt rum, pelle ligger och sover och har nyss gjort minipajer, jag ska titta på reprisen av idol , igen.



puss /ida

FREDAG/LÖRDAG

hej :) I går hade vi lite ensamble på skolan och sånglektion , vi ska ha uppspel på fredag och det känns sådär och igår kväll var jag på middag hos jonny,farmor var där och jag fick träffa min tre och halv männing, marlene.
Vi fick suuuper god middag som vanligt och efter middagen skjutsade Göran mig till tåget så åkte jag till Rut och sov över:)

Ensamble                  förrätt                   efterrätt                onkel blundar.        vid bordet                         Göran

 

Farmor!




Idag var jag på bio med pappa vi såg patrik 1,5 superbra! Och biograferna är såååå stora här! maagiskt.
 sen gick jag tillbaka till jonny för att titta på idol som vi spelade in nu sitter jag ensam i lägenheten och har nyss badat i ca 1 timme. tiden går så fort i badkar! mysigt är det. ikväll spelar darin på någon välgörenhetsgala på tv, det ska jag se.

        


Hanna, jag saknar dig,

Kram ida

Jag och Rut

Idag har jag varit på skolan, var inte med på idrotten pgr utav min förkylning men jag var där i alla fall och tittade på.
Sista timmen åkte vi med våran underbara svenska lärare till moderna museét för att titta på en utställning.
Vi åkte färga från hammarby,super mysigt eftersom det var huuuur fint väder som helst idag, runt 19 grader och joey sprang runt i linne, så varmt var det. Efter att vi slutat for jag och Rut hem till mig och lagade middag, sen åt vi kladdkaka.
Rut är bäst. lägger upp lite bilder på lägenheten men det är lite svårt eftersom den är så liten men har försökt ta från lite olia vinklar!


       Här är Tv rummet och soffan. finns även ett matrum och en Jätte stor spegel på andra väggen som inte syns.
                                                                    
       Här är andra väggen och på den stora vita väggen så har vi en projector som tv, så vi har storbildsteve på väggen :)
                                                                    
  Det supermysiga lilla köket! jätte litet men det funkar, bakom " skynket" är mitt rum :)
                                                                            
Rut :) som satt i min säng idag och sjöng till alla låtar som hon kunde hitta på youtube
                                                                            

" Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt"

/puss ida


I got a woman

hejsan hoppsan.
Idag så har jag varit i skolan, som vanligt. är sjuk så jag gick till skolsyster så jag ska till skoldoktorn på måndag!
Vi hade "open stadge" idag och treorna hade musikal, de sjöng bla kristina från duvemåla , så vackert!!! sen så hade de gospell kör och några dansare från sydafrika! Vi har open stadge varje tisdag och det är så himla roligt.
Vem som helst får göra någonting och det är en lektion för hela skolan. så det blir som en stor konsert i våran aula.
Jag har haft hemlängtan idag och har börjat räkna dagarna inför min hemresa!
Hade även ensamble idag och på nästa tisdag ska vi ha ensambe uppspel. jag ska sjunga I got a woman  av Ray Charles men i en version av John Mayer, så gå in och titta på youtube! den är jätte häftig.


http://www.youtube.com/watch?v=4c_cEXlv8ZQ

nu ska jag dricka te och varva ner innan jag ska sova..

puss / ida


Mitt rum

Hej :)
Idag följde Roshanak med mig hem efter skolan och hon lagade en jätte god middag åt mig och vi åt tills vi höll på att spricka, till efterrätt hade hon köpt kladdkaka , mums.
När hon åkt hem fixade jag och pelle, min rumskompis ( :) ) mitt rum, vi satt nästan upp en tavla vi ställde in ett nytt bord och en hurts och jag har fått nya gardiner! Efter det tog vi en kvällspromenad til kulturama så jag fick se hur man går dit, gick på en kvart ungefär ! nu ska jag dricka lite te och tittI på tv, pelle är och dansar så jag är själv i lägenheten. I morgon har vi ensamble och jag tänkte lära mig låtarna utantill så att jag får ett plus i kanten.. hahah

/ida
     

                                              Mitt nya rum!
                          Jag och Rose            

                                                                

trött

Hej, jag är så trött. sitter i min nya lägenhet och ska titta på  " win a date with ted hamilton"
ska ta kort på mitt rum och lägenheten sen så ni får se hur det ser ut :)
i morgon är det skola och jag ska ha spelat igenom och lyssna igenom en hel the beatles skiva innan dess..oj oj.
jaja, lägger upp en bild på mig själv om tex hanna glömt  hur jag ser ut, kom ihåg att jag är extremt trött, det syns nog på bilden också..

                                                                                          
                                                                                               Puss /ida

Hos Joey

Hej :) igår åkte jag ut till Dalarö till Joey . Satt i hans soffa och pluggade medans han spelade gittar så alla fönster i hela huset skallrade:P vid nio trillade det in massa folk från våran klass och vi dansade och spelade musik hela kvällen.
Ingen hade tänkt på att ta med sig mat, och alla är super hungriga så kommer joey med en STOR kastrull med pasta och säger att vi ska leka kurragömma- med pastan. han gömmer den sen får alla varsin gaffel och alla blir som galna och letar efter den, hittar den gör vi, äter upp den gör vi också. Sen lägger alla sig i joeys mamas säng för hon är på turné just nu. Men eftersom vi va typ hela klassen så somnade vi inte förrens kl 6 på morgonen. så jag är super trött just nu.
sen i morse när vi skulle åka hem var det storm i skärgården och vi var tvungen att klättra över klippor för att ta oss till bussen.. en rätt rolig syn.. nu ska jag vila

 

Puss /ida

I will show you my friends!

hej!!  nu tänkte jag blogga ett inlägg om mina kompisar på kulturama! mest för min syster hannas skull faktiskt så hon får se vilka jag umgås med, jag visar dom jag hänger med mäst ...


                                                                 RUT                        JIMMY & FABIAN         ALEXANDER
                                                                

                                                         ROSHANAK                     JOEY                 LUKAS
                                                        

Det där är mina närmaste just nu och jag har verkligen jätte roligt med dom och för första gången känns det verkligen att jag har riktiga vänner, inte bara sånna man träffar på skolan utan vi umgås hela tiden och vi har alla saker gemensamt så det är så himla roligt.......


/puss Ida

RSS 2.0