The badehouse park

hej:)
i går så jobbade jag på Godiskungen, sen kom Viktoria in till stan så åt vi ute! på tacobar! huuur gott som helst åt 2 tallrikar för mycket tror jag! sen så tog vi bussen till Brunflo och var super trötta så somnade vi efter melodifestivalen  (ja rät låt vann) sen åkte jag hem tidigt i morse och gick på långpromenad med hundarna å städade hannas rum. Sen åkte jag in till stan med Viktoria och satt oss i solstolarna i badhusparken å åt godis det var otroooooligt mycket sol och himla varmt vare också!  Sen gick vi upp på Pause för vi blev så kalla och drack varmchoklad, nu sitter jag hemma i min säng och ikväll är det BECK det är ju läskigt men Johannes kommer hit å håller mig sällskap till hälften har han sagt alla fall......
i morgon har vi kör hela dagen det har vi även tisdag ,onsdag torsdag fredag lördag med., kul..lite alla fall:)

   

puss/ida

KLASSFEST

hej :)
Igår var det som sagt klassfest!
Det var kul ett tag, det var egentligen inte så jätte många från klassen där och det tycker jag är lite tråkigt, att dom inte kommer.... inte så värst vilt och jag lämmnade bygnaden runt halv elva!
Gick ner till alexander där dom drack läsk och spelade TV spel sen så åkte jag hem med mamma, kanske inte låter som en sån himlans trevlig kväll men de vare:D
Nu ska jag snart iväg och jobba och jag har som smått börjat bott in mig i mitt eget rum igen......
vad som händer ikväll? det har jag ingen aning om, det blir ju alltid melodifestivalen hur som :)
  

pusssss /ida

Hur måga fredag den 13 onde finns det??

Fredag den 13, igen ..plus att det kommer nästan 3 till jag trodde det bara var det en gång om året!:P'
menmen
Idag har solen lyst väldigt vackert över stan , jag tog bussen från Dvärsätt eftersom jag varit barvakt i natt och det gick jätte bra,men en grej hände!
Jag satt i soffan hos Månströms och barnen ligger och sover ...då så kommer Wiliam gåendes jätte konstigt genom rummet  han går fram till en bokhylla och drar ut en låda då jag ser att han är på väg att kissa i den!
NEEEJ skriker jag och drar in honnom på toan ( jag har nu förstått att han går i sömnen och då ska man ju inte väcka dom) väl inne på toan går han fram å kissar i badkaret istället ! då jag tjuter i förtvivlan! DU KAN JU INTE KISSA I BADKARET!! jag vill som inte bära honnom eller för ja vet ju inte om han börjar kissa på mig! så jag tar honnom i handen å går in till hans rum med han då han börjar gråta å säger att han behöver nått! " jag behöööver nått" är du törstig frågar jag? -neeej jag måste kissa! jahap, IGEN!
han satt sig på toan å torkade sig 3 gånger utan att det kom nått. sen gick han å la sig, liiiite roligt:)
idag har jag köpt en ny jacka och kläder till rock konserten!!
ikväll ska jag på klassfest! :)


pussssss/ida

ROCK & GLASS

'Hej  bloggen:)
igår hade vi långträninge med kören igen inför rockkonserten, en kille vid namn Snorre från norge ska sjunga solo:)
Det är rätt jobbigt och hela nästa vecka kommer vi inte ha vanliga lektioner utan då kommer vi bara stå upp å sjunga hela dagen.... Efter kören promenerade jag ner i det otroligt fina vädret till Alexander, vi skulle gå till badhusparken och sola men då kom det ett moln! så vi stanade inne och spelade gitarr och åt glass istället!

Idag så har jag bara haft två lektioner och sett en konsert sen var jag hos tandläkaren och inga hål, de känntes skönt.
efter tandläkaren åkte jag och Pappa till Farmor och pratade lite, hon har börjat höra lite dåligt annars är det bra med henne. Nu är jag hemma, sitter i min siden morgonrock och är jätte hungrig ... om ett tag ska Viktoria hämta mig för jag ska vara barnvakt åt Wiliam och Olivia ikväll, ska passa på att bada i deras urmysiga badkar då.


Nu ska jag få mig nått i magen, jag längtar efter hanna.
puss/ida

Hos Frida

hej bloogggen, idag har jag varit hemma tills klockan två då åkte jag till Alexander där lite av mina kompisar var så tittade vi på Hipp Hipp,ungefär den roligaste filmen som finns. Sen tog jag bussen hem till Frida som bor i Gällo, på bussen blev jag lite osäker på vart jag var så steg det två tjejer i min ålder som hade jätte många ryggsäckar och luktade jätte mycket rök, så började dom ta kort och och dricka sprit på bussen och jag var ju tvungen att fråga någonn vart jag var så jag steg av rätt så frågade jag " ursäkta men vet ni vart vi är?" så skrattade dom lite å sa ingenting sen, haha då kände jag mig som en liten nolla faktiskt och satt kvar tyst med min mössa på min plats:P

Ikväll hos frida har vi druckit smoothie och tittat på tv å spelat lite gitarr men vi ska snart sova nu förr  i morgon ska vi åka till Sundsvall!!:D ska bli så himla roligt!!
slänger upp en bild på FridaLESS TJEJ!!

Behöver jag ens berätta om att jag har varit magsjuk i två dagar?
Ne, vi skippar det,föööööör HANNA KOMMER HEM!!!
kommer det vara någon mening med min blogg då? Hela min ursäkt till att få sitta här å skriva är ju för att hanna ska veta, ska jag fortsätta så min internett/data tokiga pappa ska ha lite koll på mig kanske?
hursom, så var jag in idag på törners och lämnade mitt CV/Personuppgifter, mer stressad tjej får man ju leta efter, Katarina på törners alltså. herregud, samtidigt som hon prata med nån i telefonen pressade hon nästan sönder min hand samtidigt som hon sleeeet åt sig papperet och sedan sprang hon iväg. jag undrar om hon ens tittade på mig och uppfattade någonting av vad jag sa,hm.

i Tisdags, dagen innan jag blev sjuk så var jag och Mattias Rundkvist på Ås skola och fotade lite, han ska träna på att ta portträtt och jag tyckte det blev ganska bra! lägger upp ett kort som inte är färdigt än för han ska fotoshopa det också!
I morgon ska jag sova hos Frida i min klass som bor i Gällö för på lördag åker vi till Sundsvall:D Ska bli så himla roligt.

dags för skönhetssömn.
puss/Ida          
 
klicka för att förstora

RSS 2.0