En riktig blogg

hej, nu sitter jag i soffan. ska snart till edvin för att spela in och repa lite eftersom att vi planerar vår spelning om ca 1 vecka! Alla fall så satt jag här å läste massa bloggar och jag tänkte, jag kanske ska engagera mig lite mer i bloggen! Nu skriver jag ju bara en gång i veckan små medelande till Hanna. Jag tror att jag ska ha med mig kameran lite oftare ta lite mer bilder och verkligen berätta vad jag gör, blondinbella passa dig . haha nejdå. men nu känns det nästan onödigt att ha bloggen när ja bara lägger upp massa strunt. Sex and the city rullar alla fall nu och jag ligger med bessie i soffan å har det väldans mys,


puss/ida

En bra helg

Hej blogg:)
I fredags var jag till Pappa ett tag och vi spelade in lite låtar sen for jag hem till Mamma, vi tittade på Lets dance och bara myste.


På lördag morgon gick vi upp med tuppen för att åka till Almåsa och jag skulle på snowboardskolan, det gick jätte bra och jag tyckte det va skit kul. På kvällen åkte jag till Edvin för att repa inför en liten konsert vi ska ha på storsjöteatern på någon gala, det gick bra sen var jag bara hemma resten av kvällen, Berra hörde av sig så vi var ute på en promenad och gick 5 km:)
I morse (söndag) åkte vi till almåsa igen jätte mycket snö!:)
På kvällen åkte jag och mamma på ett pass på friskis och svettis, såå jäääkla roligt !! det var ett " danspass" med skitbra musik. Nu nyss har jag och mamma kollat på en jätte bra film, ska snart sova. är trött efter helgen men det har varit kul:)

hittade lite bilder från i somras..
  


nattinatt /Ida

Google

Hanna, känner du igen det här huset?:)
Eller det här kanske ?:)
puss /ida

mycket att göra

Hej blogg.
Nu är jag jätte stressad har mycket att göra framöver ska jag göra en liten empati lista? :)

1. Har börjat med cheerleadingen 3 x veckan
2. Har audition snart till Vårprojektet
3.Ska åka till Norge med skolan
4.Måste träna till mitt och Roshanaks nummer till Musikdirekt
5. Jag och Edvin ska spela på en gala och måste repa in 5 låtar utantill
6.Har en 2 låtar på gång med Elias
7. Bygger studio hos Pappa
8. Går i skolan och har läxor som vanligt
9. Snowboardkurs varje helg
10. Spelning på tingshuset med Ensamblen på skolan
11. Fotbollen 2 dagar i veckan
12. Har ett sångprojekt i skolan som vi ska uppträda med i fiket
13. massa saker jag inte hinner med just nu som jag vill göra, gå på stan, vara hemma mm

Visst de tär verkligen aldrig kul att inte ha någonting att göra men ibland så blir det bara för mycket också!!
Men som tur är att om man gör en lista så kan man ju pricka av saker eftesom!

jaja nu ska jag sova.

Pussoch kram ida

Gamla Bilder

hanna! jag tittade egenom Kennths bilder på datan så hittade jag  lite " fina" kort på oss två. jag tror du gick i nian och jag i sexan... titta!!!

  
  

NYÅR

nyårsafton:)
Jag åkte in till byn och träffade michelle, vi var och fikade sen gick vi till hennes farmors lägenhet för det var STORM med stora bokstäver i åre:P
Se bytte vi om för att gå på afterskii, det var marmelad orkestern som spelade och det var jätte mysigt, vi åt även lunch där. Sen stannade vi kvar på bygget och satt och väntade på maten, och herreguud vad god den var. Det var alla fall en jätte mysig middag.
Efter middagen gick vi tillbaka till lägenheten för att byta om till våra nyårskläder, jag tror vi letade i 2 timmar efter ett hårspänne men efter att vi hittat det fick vi skjuts till bygget av michelles kompis.
Där var det vädligt mycket folk, och det var många som inte fattade att vi var 16 fastän attt vi sa det 1000 gånger, tror nog att alkoholen hade gjort sitt på dom, men vi träffade många roliga människor!
på tolvslaget var vi på torget där det var sjukt mycket folk, ett väldigt roligt nyår :)

   
     
  

God natt & Gott nytt år :)
                              / Ida

When Rut came to Jämtland

VI hämtade Rut tidigt på morgonen den 26, det var så himla skönt att se henne igen.
Vi bodde i backen i 2 dagar och då var vi och hälsade på korna, vi åkte massa pulka MASSA MASSA skoter och vi var på mellandagsrean och bio och sånt. Sen åkte vi upp till Åre där vi träffade Daniel och vi mös dom sista dagarna tillsammans. Nu vet jag inte riktigt när vi ses igen men jag vill till Stockholm och hälsa på snart, annars så kommer Rut till Yran :)

  
  
 


JULMYS

Nån dag innan julafton samlades vi och bakade lite jag och mina vänner.

 

GRANEN

jaa.. som vi alla vet så kan det bli ett världskrig när man klär granen i vår familj. Men i år! i år gick det bra!
kanske för attjag gick in med den inställningen att låta anton göra som han vill, och kanske för att anton hade ätit innan så han inte var så sur.. jag vet inte, men fint blev det:)
mamma va med ett litet tag


Anton hajjade inte att man skulle sprida ut kulornaFöre                                   Efter

OPPS

hej  :) "förlåt att jag inte bloggat på aaas länge , ni missar säkert alla mina urläckra outfits ;)"
nejdå, men förlåt Hanna, att jag inte lagt upp bilder på när vi klär granen eller julafton eller nått men det kommer så fort jag kommer hem från åre.
Då ska jag även lägga upp bilder från när Rut came to Jämtland.
Måste erkänna att jag grät några tårar för dig natten till nyårsafton, kommer ihåg att jag alltid ville hänga med er när ni skulle ut men jag fick stanna hos pappa....hahah.. så är det attt vara liten och nu är man i mellanåldern, slår vad om sen när jag är 18 att jag kommer längta tillbaka istället...

jaja! både pappa och Bitti har alla fall somnat i soffan nu.


så puss på dig hanna

/ida

RSS 2.0