sjuk?!

japp har kört fast igen, har blivigt sjuk! orkar inte skriva nått om det egentligen jag är så less på det, hostar fräser och låter illa.

I går så var jag med Alexander efter skolan, vi gjorde egentligen ingenting vi väntade bara på att EMSK98A,s klasskonsert skulle börja så vi vandrade upp till PC till klockan sju och tittade på spektaklet :)  Det var jätte bra och nu har min klass och jag mycket att leva upp till, vilket är bra PC har en bra musikutbildning och i princip så är alla duktiga.

Idag har jag åkt till skolan och inte gjort så mycket där men jag hade sånglektion och då har Björn ( en utav lärarna som jag spelat lite jazz med) gått runt och tyckt att jag ska ha en reportear med låtar ( stavning?) ifall jag börjar spela med jazzmusiker osv så han hade gett en lista till Myriam, min sånglärare så hon visade mig massa härlig musik idag eftersom jag inte kunde sjunga själv.

När jag kommit hem så somnade jag runt klockan 14 och sov tills Boel och Bosse kom vid 20.00 tiden mår rätt kasst. Fick en födelsedags present av dom, ett presentkort på ham och nilsson vilket är superbra eftersom jag behöver ett axelband till min nya gitarr!!!  jag fick den av Pappa och Bitti  i går kväll och den är huuur fin som helst. Det är en stålsträngad Yamaha som klingar otroligt fint. Fick lite ont i fingrarna idag när jag spelade på den eftersom jag är lite ovan men snart så :)

Har fått en förfrågan om att vara med i Spotlight också, en lokal talangjaktstävling som går av stapeln någon gång i April och det tackade jag såklart ja till:) nu ska jag bara hitta på någonting bra att framträda med, kanske sätta ihop något band eller nått.

jaja, nu ska jag sova för i morgon ska jag åka till Niklas och spela in musik, han har haft kontakt med en kille som har haft skivkontrakt i både england och frankrike, och han ska vara där. Det ska bli kul

59 dagar kvar till Egypten




Godnatt /ida

IT'S ALL ABOUT CHEERLEADING

Det är verkligen all about cheerleading nu, vår uppvisning är om en månad och vi tränar som aldrig förr. vi har lärt oss att kasta tjejerna i luften och vi tränar att dansa med pom poms...det finns lite filmer på youtube som ja tycker ni ska kolla in

http://www.youtube.com/watch?v=QrbRje3O5zY <-----  finns flera klipp där om ni kikar vidare!


              
 chin chin                                                                scorpion

Stans enda 35,or

JAG ÄGER STANS ENDA VITA LÅGA CONVERSE I STORLEK 35,
japp då var man nöjd! Efter att ha plågat det där stackars butiksbiträder på DNA i flera veckor  ( som förövrigt heter Sussi) så är dom mina!  Jag var in på stan med mamma i Lördags och köpte dem, de var halft en födelsedagsprestent. köpte även en kul-thshirt på barn-kill-avedelningen på hm, haha...

                                                      

I morgon har vi idrott första lektionen så jag ska gå å lägga mig snart så jag orkar upp, hoppas på inte för kallt väder i morgon...

N N ,puss /ida

HELG!

Hej, nu blev det sådär igen som det inte ska bli, inte uppdatering på länge...
Tänkte berätta om helgen:)
I fredags i skolan hade vi en liten konsert/uppspel för klassen och lärarna, det var kul och det gick väll bra!
Sjöng Fly me to the moon och Björn, en lärare som  kompade mig.
Sen så åkte jag och Viktoria i hennes smart car till brunflo ( det var huuuur kul som helst)
Vi lagade middag och gjorde oss i ordning tillsammans för sen skulle vi träffa Alex och Alex, egentligen var det klassfest men vi hade planerat att träffa dom länge och vi kände att det var roligare...
Så vi åkte dit till 7 och vi satt och spelade gitarr och myste och åt chips heeela kvällen de va så himla kul minns inte en sekund då jag inte skrattade, Alex nr 1 bor tillsammans med 2 st killar till i en jääääätte stor lägenhet på strandgatan,det är jätte fint där och Alex nr 2 går i tvåan på pc, estet musik, Vi var där hela kvällen  somnade till under en film och sen tog vi nattbussen hem :) har tyväääär inga bilder därifrån, önskar att jag har det.

Alexander 1 :S myspace : www.myspace.com/alexandermangs
Alexander 2:S myspace : www.myspace.com/alexanderlund

I går kväll kom pappa och hämtade mig och vi hade middag med Anna och Pejja i Lugnvik, och tro det eller ej men Mia har vuxit om mig!!!  med säkert 10 cm om inte mer! Vi fick jätte god mat som Bitti lagat och sen spelade jag och pappa in. Nu sitter jag hemma i Backen, har precis slagit in paket till Olivia som fyller år i morgon så vi ska till månströms ikväll och äta middag, själv fyller jag år på Tisdag :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning, har nog inte tvättat håret på 3 dagar så det är dax!!

Puss /ida






about me

hej!
idag frågade jag sara om hon visste vad jag skulle äta till middag då skrev hon


sarasinikkahakonen säger:

tacos!!!!! eller kanske tonfisksallad! eller krovgröt!  Thaisås ,eller chai-latte!?

Då kände jag att oj, det där var verkligen mitt i prick gud vad hon känner mig väl. Och jag kom på att man blir ju uppfattad på ett speciellt sätt, sådär blir jag uppfattad, det där är ungefär det första hon tänker på när hon tänker på mig utan att man är medveten om det själv så stämmer det ju? wierd.

någon komenterade om en sjuk-bil.
slänger upp en till







ps. har ätit upp alla mina bafucin tabletter på 2 dagar. nu e dom sluttt



puss ida










Spelning med Edvin

Hej, det här inlägget kommer lite sent  men bättre sent än aldrig.
I Tisdags hade jag och Edvin vår första spelning tillsammans. Det gick hur bra som helst , vi spelade för en äldre publik så vi spelade låtar vi trodde att de skulle känna igen. Vi spelade



 

It aint me baby - Bob Dylan
In the ghetto - Elvis Presley
Pessimistkonsuulten - ?



 

Vi fick alla att sjunga med och det var verkligen jätte roligt trots att både jag och edvin var sjuka, vi hade egen loge och fick bra betalt för det:)


 




puss /ida


SJUK

Hej blogg ! Nu har jag varit hemma från skolan i 2 dagar, jag är jätte förkyld. Jag har feber , ont i halsen och är jätte täppt i näsan. I går sov jag jätte länge ungefär till klockan 2 sen låg jag och mös med valpen och tittade på lite film.
Idag gick jag upp lite tidigare och åt faktiskt frukost. Nu har jag på mig myströja och ligger i sängen, har laddat hem Benjamin Button, den är så himla bra.
Idag är det torsdag och egentligen så ska jag på träning med cheerleadingen vi har lagmöte och sen så ska jag på myskväll med tjejerna, egentligen alltså ... det blir inget av med det för jag tar mig kappt upp ur sängen..
I morgon åker ju hanna till Ecuador, pratade med henne igår om det, jag tycker hon är duktig som ger sig iväg sådär. jag sa :
" hanna tänk , förut vågade du inte färga håret själv och nu ska du flyga inrikes flyg genom hela usa och sen till ecador helt ensam"

jag tycker att det är väldigt kul för henne och jag är väldigt stolt över min syster..







/ida<3

FEST I BÖLE

Jag sitter i min säng, är jätte trött... då hör jag hur det plingar till på msn det är Viktoria som frågar : vill du följa med på fest i böle!  jag ringer johannes och kusin pontus sen är skjutsen avklarad sen bääär det iväg:D
Golvet gungnar,jag gungar, hela böles församlingsgård gungnar! det är så sjukt mycket folk att jag tror jag är på en konsert på yran! Jag gissar på att jag brände varenda kalori jag hade i kroppen så mycket dansade jag, det var en utav dom roligaste kvällarna på länge länge och Viktoria gjorde min kväll.
Womanizer var helgens låt


    
  


Bilder från älgens kommer sen,hade som tur inte med mig kameran dit men andra hade!!!


pusss /ida

ÄLGENS NYÅR

Hej :) tänkte berätta om kvällen igår.
Åkte till Hanna Lindvall som är Viktorias kompis ( viktoria går i min klass på pc ) vi gjorde jätte god middag där vi var 4 tjejer och vi hade jätte mysigt. sen gjorde vi oss i ordning tillsammans och fixade oss och så.
Sen runt nio åkte vi till Bringåsen, the place to be i går! Det var kö men eftersom Viktoria e med i minerva fick vi gå före typ. De va jätte mycket folk och jag hade kul hela kvällen TILLS jag skulle börja ta mig hem. Hade bestämt tid med Pappa och skulle hämta ut jackan i garderoben när jag ser att den inte längre är bemmannad utan att  ALLA verkligen ALLA på hela festen ska hämta sin jacka och det är ca 400 jackor som ligger slängda över hela lokalen. jag hittar inte min jacka och letar förtvivlat i en hög med jackor uppöver knäna på mig. folk slåss och lyser överallt men ingen hittar nått.hittar tilslut jackan men inte väskan istället hitta rjag innehållet av väskan utspritt över hela golvet.. herregud tänker jag. hittar även väskan efter ett tag å springer ut till pappa, då är jag så upprörd att jag nästna gråter. Vilken mening är det att ha en garderob och betala om det inte funkar? surt.

Idag åkte jag till almåsa i 20 minusgrader och åkte snowboard. de va lite värt det
men skönare nu när jag ligger å tar igen mig efter gårdagens kalabalik i sängen.





puss ida









Start på den nya bloggen

Hej blogg:)
Nu har jag verkligen kännt efter och mycket händer i mitt liv just nu. Känner att jag vill kunna dokumentera vad jag gör och kunna titta tillbaka, minen är viktiga att bevara som min syster sa idag.
Därför, ska jag försöka ha med mig kameran varje dag, man vet aldrig när man ska få vara med om någonting roligt. som tex i går så ringde några killar som rapar / sjunger hiphop och frågade om jag ville spela in låtar med dom, så i går kväll efter skolan spenderade jag några timmar i deras hemma studio,resultatet blev sådär men samarbetet skulle fortsätta:) Efter det åkte jag direkt till biblioteket i stan och spelade med ett jazzband som bestod utav 5-6 gubbar huuur coola som helst, jätte kul var det. Jamade med en gitarrlärare på skolan samma dag å han tyckte om att jag sjöng jazz och bjöd därför med mig till deras spelning med storbandet! jätte kul och vi skulle ses igen!:) Tidningen va där också så jag såg mig själv i LT i morse när jag satt mig på bussen. Som jag förövrigt höll på att missa i morse! gick ner till den så jag skulle hinna precis å när jag kom ner kom jag på att jag hade en annan jacka dagen innan, alltså låg busskortet i den andra jackan! Hanna sa alltid att jag aldrig skulle hinna om jag sprang men jag sprang, oj vad jag sprang uppför backen till huset, trodde ja skulle få en astmaatack för de va så kallt. haha herregud. Sprang in i huset uppför trappen in på mitt rum slet med jackan och i farten ner letade jag reda på busskortet! Sen sprang jag ÄNNU fortare ner till bussen för de värsta som finns är ju att missa när man ser den! Han precis ner så kommer bussen!! hur ofta händer det? Säger hej lite andfått och kliver på!

Dagen flöt på och vi sjöng upp visor i fiket, det gick bra och jag hade en gitarrist som kompade och en som spelade en stor kontrabas och eftersom det var en jazz visa jag sjöng så blev det ett härligt gung i låten.
Sen hade vi audition till vårprojektet! det gick  sådär, fick vänta 2 timmar på att få komma in å sjunga i max 2 minuter!
När det var klart åkte jag ner på träningen där vi lärde oss att kasta upp Amanda högt upp i luften! Vi fick även våra pom poms som vi ska använda på våra paus uppvisningar på basketen:)

Hanna nu ska jag vara som en riktig bloggare och lägga upp vad jag shoppat den närmsta tiden! :)


                         
Det jag beställde från Gina!              stor tröja med ficka på bröstet och tights av mamma med blommor på
         
                               
jacka rea på bikbok suuper                    jeans från presentkortet,carlings

måste bara visa solglasögonen från the t-shirt store!!


 It's all about cheerleading!



i morgon är det Älgens å då ska kameran med:)


Puss och Godnatt /ida

RSS 2.0