PÅSKLOV!

Hej:)

Det här lovet har varit rätt tråkigt för min kompis Viktoria har varit bortrest och jag har varit sjuk
Jag har spelat in en låt med Slum , det gick bra men den var rätt dålig, pratade med ELias idag å jag kanske ska till hans studio i morgon istället....
Idag har jag verkligen bara varit hemma och i morgon ska jag på ALexanders spelning på Tingshuset.                    

lite bilder sen jag och sara var ute och åkte longboard


nu blire nattmacka!!

pusshej/ida
Still sick

Hej idag fyllde min lillebror tvåsiffrigt, tjohej å grattis till dig!
Vi hade stor påskmiddag och jag och min bror fick ett försmak på ett underbart påskägg.
Skulle egentligen åka efter en vecka med jätte mycket tråk till Alexander men de fick ja inte , så jag ska åka dit i morgon, det ska faktiskt bli rätt kul för vi ska ut och åka skateboard ( inte jag dårå men Alex) så ska jag ta lite kort när han hoppar och sånt. 

Har ju som sagt aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv men jag blev jäklarns glad när Pappa ringde å berättade att han ställt på gammel volvon! wow, sååå jäääkla kul!! Vi övningskörde, me like köra bil alltså! Vi ställde även på mooppen men den startade inte:(

hm nått mer kul som händer som ja kan berätta om

. vi bygger om och jag och min lillebror ska fy nya tapeter!!! ( och jag ett nytt rum) :D
. Det är lov och jag ska träffa ett par som ska gifta sig, de vill att ja sjunger på deras bröllop så vi har möte på tisdag! :)
. Spotlight kommer allt närmre och även om jag inte är med och sjunger så är jag med och arrangerar det!
. jag och Pappa åker på idol  ska bli en himla kul utmaning!
.ja ska försöka beställa tid å klippa mina jääääkla toppar
. Hela familjen i backen + familjen Liljegräs /Hedin åker till Hurghada/ Egypten om 2 lördagar!                                             


puss /ida


MUSIKDIREKT

Hej igen :)
Jag lägger ut klippet från youtube som är filmat på storsjöteatern , hela min familj har säkert redan sett det, det är ju endå bara ni som läser det här... men i alla fall :)

http://www.youtube.com/watch?v=V84eWdUpw9g  - Ida Jonasson , New York state of mind


På svenskan just nu så skriver vi en bokanalys av en bok vi ska ha läst, vi  skriver en novell OCH vi skriver ett tal på 5 minuter, jag letade långt innom mig själv och tänkte, vad är viktigast för mig? det är ju alltid lättare att skriva tex ett tal om det är någonting som är nära, så jag tänkte mina vänner.... det kommer bli skit lätt. visst det var de tinte alls det, men eftersom jag legat hemma nu i några dagar har jag endå fåt till det rätt bra!!

catch you later calculate it

/i :)

Än är det inte slut

Okej, hej!
Min vän Frida skrev häromdagen, " Ida blogga!" meeen kände jag, ska jag blogga fastän att Hanna är hemma, vad ska jag då skriva om? Jag började titta igenom min blogg och märkte att det är kul att titta igenom vad man har gjort förut så ... jaa jag fortsätter!! Jag hade ju kommit in i värsta flytet nu med bilder å allt. jaaaaaaaa jaaaaaaa.
Nu är jag alla fall sjuk, har varit hemma från skolan hela veckan och det suger. jag har feber nu och jag ska lägga in en bild på alla mina tabletter jag äter just nu! Alla fall så missade jag min audition till Spotlight i måndags på grund utav febern men jag är jätte glad att mina kompisar kom med ni kan lyssna på dom på  http://www.myspace.com/themissingpiecesband as skönt band, me like:D

Ikväll väntas ingenting, verkligen ingenting jag ska bli frisk hade jag tänkt.


/puss ida

RSS 2.0